English
Natjecatelji - djeca

Djeca 10-13 godina

U dobi od 10 - 13 godina djeca nastavljaju razvoj s trenerima Brunom Perićem, Juricom Markovićem i Matkom Šarićem. Nadograđuje se teniska tehnika i taktika te uvode kondicijski treninzi (za grupe usmjerene natjecateljskom programu).

Vodimo brigu o mentalnom razvoju djeteta jer djeca u toj dobi imaju veću sposobnost socijalizacije. Manje su podložna dominaciji roditelja, razvijaju svoj identitet te se vežu za vršnjake. Većini je jako važna povratna informacija odraslih te pazimo da bude poticajna i pozitivna jer u suprotnom, negativno utječe na samopouzdanje te sliku koju grade o sebi. Sva djeca ne uživaju jednako u turnirima pa savjetujemo roditeljima da zajedno napravimo plan natjecanja. Pritisak roditelja i stalno uspoređivanje s vršnjacima, stvorit će djetetu dodatni stres zbog kojeg može odustati od tenisa. Mnoga djeca uživaju u tenisu i treningu, a da pri tome ne vole turnire i natjecanja. U tome ih moramo podržati.

Djeca koja imaju volju i psihofizičku spremnost za natjecateljski tenis, rad trenera usmjeren je na dodatne treninge i kondicijske pripreme. Djecu pripremamo za turnire, vodimo brigu o prijavi natjecanja, organiziramo putovanja uz stručno vodstvo trenera ili predstavnika kluba. Educiramo ih o ponašanju na sportskim natjecanjima, što ponijeti na turnir koji traje više dana, o pravilnoj ishrani, o običajima zemlje organizatora natjecanja... Ostali članovi kluba rado se pridružuju putovanjima! U suradnji s drugim klubovima, organiziramo mečeve i treninge između djece kao nastavak socijalizacije i širenje poznanstava.

Say Hello

Najam terena
Tereni

ŠRC Šalata
Schlosserove stube 2
10000 Zagreb
tereni br. 5, 6, 7, 8, 9 - centralni teren

Ured

Teniski kub Top Spin
Jurkovićeva 17
10000 Zagreb
CROATIA
tel. + 385 (0)1 369 3690
fax + 385 (0)1 363 4733
e-mail: office at topspin dot hr